Мнения от клиенти

В. В., 43г. от София

Сега се чувствам доста по-добре и… О, да! Бих го препоръчала на приятелките си!

Рано ме хвана менопаузата и през зимата е доста топличкооо със специлните топли вълни☺ При приема след втората седмица усетих голямо облекчение на коктейла от вълни, нервност, цистит и какво ли още не☺. Моя приятелка лекар ми го препоръча☺. Стори ми се малкко скъпо и незнаех дали ще има ефект. Приемам вече 30 дни, вълните намаляха до поносимост, и нервноста също. Сега се чувствам доста по-добре и… О, да! Бих го препоръчала на приятелките си!

И. Д. от Бургас

Приемам Фемарел вече 9 месеца. Сега се чувствам прекрасно, спокойна, нямам горещи вълни.

Здравейте! Ето и моята история, на 38 години съм, на рутинния си преглед при гинеколог разбрах, че имам изчерпан яйчников резерв и съответно настъпва ранна менопауза на 38г. Моят гинеколог ми изписа Фемарел Реджувинейт (синият Фемарел) 2×1 таблетки в рамките на 6 месеца. Той ми обясни, че е изцяло натурален продукт и не съдържа хормони. Доверих му се напълно. Почувствах се сравнително по добре още след първата кутия т.е на 28-мия ден. Започнах да спя пълноценно, дори и на по кратък интервал имах цикъл /не на 56/60дни/. Благодарение на Фемарел не съм усетила все още негативните настроения и вълнения 🙂 на менопаузата. Приемам Фемарел вече 9 месеца. Сега се чувствам прекрасно, спокойна, нямам горещи вълни. Със сигурност бих препоръчала Фемарел и на мои близки.

Деби М. от Великобритания

След 3 дни прием на Фемарел забелязах разликата. Вече не страдам от горещи вълни през деня, а само от няколко през нощта.

Здравейте, взимам Фемарел, който поръчах преди две седмици. Аз съм на 48 години, родила съм шест деца и през 2006 година се подложих на тубарна стерилизация. През последните 4 месеца имах ужасни горещи вълни по цял ден и цяла нощ и страшни промени в настроението. Изследванията ми показаха, че имам нисък естроген, но вместо да премина на хормонална терапия, реших да потърся алтернатива. След 3 дни прием на Фемарел забелязах разликата. Вече не страдам от горещи вълни през деня, а само от няколко през нощта. Знам, че това се дължи на Фемарел, тъй като отново имам овулация след 14 месеца пълна липса на такава! Ще продължа да го вземам, тъй като това е единственото нещо, което ми помага. Повярвайте ми, изпробвала съм всички билкови алтернативи и т.н. Просто исках да ви дам малко обратна връзка. Благодаря! Поздрави от Деби

Линда от Съри, Обединеното Кралство

Когато започнах да взимам Фемарел, сякаш се преродих. Той напълно промени живота ми

Сега вече нямам истински горещи вълни или нощно изпотяване. Когато започнах да взимам Фемарел, сякаш се преродих. Той напълно промени живота ми.

Марта, Флорида, САЩ

Чувствам облекчение, че най-накрая има продукт, който наистина да помогне на менопаузални ми симптоми и да потуши притесненията за здравето ми.

Моят лекар ми каза преди повече от месец за продукт, който бих могла да приемам два пъти на ден и който не е естрогенна терапия. Този продукт беше Фемарел. Вижте, аз бях подложена на естроген заместваща терапия в продължение на 16 години и страдах ужасно заради цялата полемика отностно естрогена и рака на гърдата поради многото мои собствени биопсии на гърдата, анормални мамографии и анамнезите за рак на гърдата в семейството ми. Чувствам облекчение, че най-накрая има продукт, който наистина да помогне на менопаузални ми симптоми и да потуши притесненията за здравето ми. Вярвайте ми, търсила съм безуспешно алтернатива на това, което приемах, докато не опитах Фемарел. Забелях значителна промяна в горещите вълни и сънят ми също се подобри. И най-накрая не съм на естроген, което беше основното ми притеснение, след като поставиха на сестра ми диагноза рак на гърдата. Сега управлявам живота си с натурален продукт, което е плюс за мен!

г-жа М. М., музикантка в САЩ

Сега имам енергия и радост в живота си и не на последно място се успокоих и вече не се ядосвам за най-дребните неща, реакциите ми преди бяха тежест и за двама ни. БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!

Просто исках да ви благодаря! Аз съм джаз музикантка, живея в Лос Анджелес, САЩ и през последните години ми беше доста трудно. Последните три седмици бяха като непрекъснат сън! Преди страдах от болки в ставите, това е не само болезнено, но и неудобно, тъй като след час в колата (което е често срещано явление тук в Лос Анджелис), приличах на 80 годишна жена, тръгвайки да ставам от седалката. Бях свръхчувствителна към шумове, най-вече в работата си. Дори трябваше да използвам съдомиялната машина през нощта, тъй като звукът и беше нетърпим. Тапите за уши бяха станали най-добрите ми приятели на концерти, на плажа и навсякъде в града. Невероятно е как всекидневният ми живот се промени фантастично.

Съпругът ми и аз сме ви много благодарни ... Сега имам енергия и радост в живота си и не на последно място се успокоих и вече не се ядосвам за най-дребните неща, реакциите ми преди бяха тежест и за двама ни. Бях гневна и в неописуемо лошо настроение. Преди няколко дни получих своите FSH-стойности и съм в пери-менопауза. Последните три седмици бяха неописуеми, както за мен, така и за тези, които обичам! БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!

г-жа Д.М., Ню Дъжси, САЩ

Опитвала съм и други продукти за облекчаване на симптомите на менопаузата, но нищо, нищо не може да се сравни с Фемарел.

Благодаря ви, създатели на Фемарел!

Страдах от симптомите на менопаузата, беше истинско нещастие! Моят гинеколог ми предложи Фемарел като ефективна терапия без естроген, която ди ми помогне отново да се почувствам добре. Пет седмици по-късно аз съм почти без симптоми. Горещите вълни и нощните изпотявания утихнаха и сънят ми е по-дълбок и по-спокоен. Опитвала съм и други продукти за облекчаване на симптомите на менопаузата, но нищо, нищо не може да се сравни с Фемарел. Още веднъж ви благодаря за превъзходния продукт и за това, че чрез него възвърнах доброто си физическо състояние

Кармен, Мадрид

Приемах редовно Фемарел и забелязах, че типичните симптоми на менопаузата намаляха. Радвам се, че мога да използвам Femarelle дългосрочно!

Започнах да използвам FEMARELLE през септември 2011 г. (преди 16 месеца) за облекчаване на симптомите на менопаузата по препоръка на моя гинеколог. Преди това бях подложена на хормонално лечение с естроген – пластири и таблетки, но след петата година се препоръчва да се спре приема на естрогени. Моят гинеколог ми каза, че лечението с Фемарел е иновативно и по-ефективно от естроген-подобните изофлавони или растителните изофлавони, а аз също забелязах, че ефектът се усеща само след 2 месеца лечение. Приемах редовно Фемарел (две таблетки дневно) и забелязах, че типичните симптоми на менопаузата намаляха (по-малко горещи вълни, по-добър сън, сухотата на влагалището се подобри значително, и т.н.), макар че взимам по 1 мг мелатонин всяка нощ. Радвам се, че мога да използвам Femarelle дългосрочно! (Аз съм на 59 години и имам много активен живот - спортувам, ходя на работа и др.).

Снежана

Успях да преодолея ежедневния дискомфорт на кошмарните моменти с горещите вълни

Преди година и половина Снежана претърпява операция за тотална хистеректомия (хирургическо отстраняване на матката и яйчниците). Скоро след този тежък момент в живота й се появяват типичните симптоми на менопаузата - досадно изпотяване и силни горещи вълни. Благодарение на натуралната добавка Фемарел тя успява да се справи с преждевременните белези на един от най-предизвикателните периоди в живота на всяка жена.

Още на втората седмица след операцията започнаха горещите вълни и изпотяването. Горещите вълни са ужасно изпитание за една жена, появяват се без предупреждение, докато работиш, почиваш или си на път. Изведнъж ти става адски горещо и задушаващо, след преминаване на задушаването и обилното изпотяване, идват студените тръпки. Много е неприятно, наистина. Лекуващият ми лекар ми препоръча Фемарел като ново и много добро средство на пазара за облекчаване на симптомите. Започнах редовно да го пия два месеца след операцията - по една капсула сутрин и вечер. Вълните постепенно понамаляха и изчезнаха. Много съм доволна от добавката, защото ми помага. Успях да преодолея ежедневния дискомфорт на кошмарните моменти с горещите вълни“, споделя за продукта с удовлетворение Снежана.

Аня - България

Откакто взимам Фемарел, се чувствам като нов човек, симптомите изчезнаха и се стабилизирах. Животът ми стана по-лек и отново се наслаждавам на всеки миг.

Благодарение на натуралната добавка Фемарел 57-годишната Аня успя да преодолее предизвикателствата на менопаузата и да си върне обратно ежедневния комфорт, въпреки настъпващите физиологични промени.

„Съвсем случайно разбрах за добавката Фемарел, която облекчава симптомите на менопаузата. Не очаквах чудеса, но реших да опитам. Започнах да я приемам през октомври миналата годината - сутрин и вечер по една таблетка. Почувствах подобрение още след първата седмица, а след 20 дни горещите вълни и изпотяването изчезнаха. Върнах си съня (без хапче не можех да заспивам). Взимах продукта три месеца и след кратка пауза, продължих отново приема, тъй като през това време вълните, изпотяванията и зачервяванията по лицето отново се върнаха. Изгубих майка си много нелепо преди 3 години и тази раздяла ме смазваше. След това събитие симптомите се засилиха рязко, не можех да контролирам нервите и емоциите си. Чувствах се пренапрегната, изтощена физически и психически. Плачех често и бях ужасно потисната. Откакто взимам Фемарел, се чувствам като нов човек, симптомите изчезнаха и се стабилизирах. Животът ми стана по-лек и отново се наслаждавам на всеки миг. Благодаря на израелските лекари, че са изобретили тази невероятна добавка, която ми върна апетита за живота“.