Мнения от клиенти

Изчезна напрежението и честата промяна на настроението ми. Възстанови се либидото ми. Чувствам се прекрасно.

М.Т. Пловдив, 42г.

Преди да започна да пия таблетките по препоръка на своята гинеколожка имах променливо настроение, главоболие, обърканост и раздразнителност. В продължение на половин година пия Фемарел Ричардж и се чувствам прекрасно, жизнена, заредена с енергия и ентусиазъм без вълни и притеснения. Изписа ми го гинеколожката ми, не съм се съмнявала да го закупя, пия го вече повече от половин година. Възвърнах самочувствието и уравновесеността си, чувствам се прекрасно. Препоръчала съм го на всички мои приятелки.

А.Д. от Пловдив, 47г.

Здравейте, след преглед при гинеколог разбрах, че навлизам в менопауза. Три години пих всеки месец Femarelle, като започнах от Реджувинейт, през Ричардж и сега пия Ънстапъбъл. Преди да започна до го пия имах непрестанно вътрешно нервно напрежение, горещи вълни, смяна на настроенията, тревожност, неудовлетвореност, умора, тъга, но всичко това се промени. Успях да преодолея ежедневния дискомфорт на кошмарните моменти с горещите вълни, върнах усмивката си и се чувствам комфортно. Благодаря, Femarelle!!! Да, в началото бях обезверена и леко притеснена. Пия го вече повече от три години и половина. Чувствам се прекрасно. Препоръчвам го на всички около мен и почти всички мои приятелки на моите години, както и по-голямата ми сестра го използват вече.

А.И. от Стара Загора, 48г.

Беше лято, забелязах, че цикъла ми закъсня, посетих гинеколога на дъщеря ми, слава Богу всичко беше наред. Споделих с него, че ме мъчат топли вълни и той ми подари Фемарел Ричардж. След първата седмица от приема изчезнаха вълните, нервно напрежение, цикъла се нормализира. Прекрасни са Фемарелчетата 😊. Честно казано, малко скептично бях настроена, но все пак ми бяха подарък. Приемам Фемарел вече над 7 месеца. Вълните и нервното напрежение изчезнаха, цикъла се нормализира. Сега съм супер! Супер! Препоръчвам го редовно на приятелки и познати. Снимам го и им изпращам снимки, за да си го купят.

З.Н. от Пловдив, 48г.

Навлязох в менопаузата след преживян силен стрес. Първоначално бях на хормонална терапия, но с гинеколога ми взехме решение да започна да приемам Фемарел Ричардж. След като започнах да приемам добавката първоначално бях резервирана, но се почувствах много по добре след първата седмица. Изчезнаха студените вълни. Изчезна главоболието и болките в ставите. Изчезна напрежението и честата промяна на настроението ми. Възстанови се либидото ми. Чувствам се прекрасно. Отново се чувствам жива и щастлива жена. Да си призная, имах съмнение, че няма да облекчи симптомите характерни за менопаузата. Пия го вече повече от четири месеца. Препоръчвам го на приятелки.

М.Т. Пловдив, 42г.

Не съм имала оплаквания. Наложи се да ми бъде направена хистеректомия преди една година. Започнах да пия Фемарел Режувинейт на третия ден след операцията и не съм спирала вече една година. Тъй като имам вродена тромбофилия и не мога да приемам хормонални препарати, Фемарел е алтернативата за жени като мен. Благодарение на него до този момент не съм изпитвала дискомфорт от принудително настъпилата менопауза и преминавам с лекота през този период от живота на всяка жена. Беше ми предписан от акушер-гинеколог след хирургична интервенция. Пия от Фемарел от една година. Благодарение на Фемарел Режувинейт топлите вълни почти изчезнаха след една година прием, не съм имала колебания в настроението, запазих си фигурата. Сега съм добре, настъпилата менопауза поради хистеректомията почти не я усещам. Препоръчвам го на всички приятелки, които имат някакви проблеми свързани с менопаузата.

Н.С от Видин, 44г.

Не съм имала симптоми, пих първо тюркоазената опаковка, а от 2 год. пия розовата опаковка, предписана ми от моята гинеколожка! Благодарение на продуктите на Фемарел и навременното им използване - нямам симптоми, или ако съм имала и имам - са пренебрежими и не съм ги "отразила" 😀. Нямах съмнение да го купя и не съжалявам, вече 3 години го пия. Сега се чувствам много добре. И, да, препоръчвала съм го и ще продължа да препоръчвам.

М.А. от Ловеч, 53г.

Имах възможно най-тежките симптоми - високо кръвно, сърцебиене, лесна умора, апатия и депресия, обилно изпотяване, топли и студени вълни, безсъние, забравяне и разсеяност... напълняване. Всичко това накуп, като една лавина! Чувство за безпомощност и безсилие да се справя! Безнадеждност! Научих за Фемарел от приятелка, започнах да пия Фемарел Речардж. Честно казано в началото изпитвах недоверие. Пиех го три месеца и симптомите значително намаляха. Бих го препоръчала с удоволствие на всеки в моята ситуация.

З.Т. от Пловдив, 53г.

Преди да започна да приемам Фемарел Реджувинейт (светлосинята опаковка), имах горещи вълни, сърцебиене, повишена тревожност, проблеми със съня, нередовен цикъл. Приемам Фемарел Реджувинейт от 2 години и половина и съм много доволна. Симптомите изчезнаха, цикълът ми е редовен. Спортувам, имам нормално тегло и се чувствам прекрасно. Благодаря ви за този прекрасен продукт. Научих за Фемарел от моя приятелка фармацевт. В началото се съмнявах, че ще помогне, но още след първата седмица получих облекчение на симптомите ми. Сега активно го препоръчвам на приятелки и клиенти, тъй като съм психолог.

М.В. от Варна, 50 г

След хистеректомия започнах да получавам горещи вълни. Страдах от безсъние, запек и нервно напрежение. За болките в гърдите и подуването няма да обяснявам, неприятно си беше... Веднага след приема на Фемарел Речардж симптомите изчезнаха и вече 6-7 месеца се чувствам нормално. Научих за Фемарел Речардж от гинеколога си, в началото имах съмнения, но вече го приемам повече от 7 месеца. Симптомите ми изчезнаха и сега се чувствам отлично. Препоръчвам го на приятелки.

И.Р. от Бургас, 44г.

Здравейте, искам да ви споделя, че съм много доволна от Фемарел. Аз съм на 44 години и нямам цикъл от 2 месеца. В последните 4 години напълнях с повече от 10 кг имам тиреоидит на Хашимото от 22 годишна и пия медикаменти. Имах типичните симптоми на менопауза - нощно изпотяване, косопад, топли вълни, главоболие, суха кожа. За 1 месец откакто пия Фемарел Ричардж нямам топли вълни, спя добре и даже съм свалила 2 кг. Знам за Фемарел от опит на мои познати и колежки в менопауза. Имах съмнения дали е съвместим с моето заболяване Хипотиреоидизъм на Хашимото, но всичко е наред. Сега се чувствам чудесно и бих до препоръчала с удоволствие;

К.П. от София, 44г.

Изключително много съм доволна от Фемарел!!! Не можех да спя, непрекъснато имах горещи вълни, напрежение и стягане в гърдите! За няколко дни усетих ефекта, започнах да спя.. намаляха вълните. Успокоих се (бях много напрегната) и стягането в ГЪРДИТЕ изчезна!!! ! Поздравления за ЧУДЕСНИЯ продукт!!! Пия го повече от месец, оплакванията положително намаляха, спя спокойно, нямам напрежение. Научих за Фемарел от личния ми лекар. И бях чувала ЧУДЕСНИ отзиви за него от мой приятелки. Аз самата вече го препоръчвам на мои близки.

Имах болки в коленете. Бяха като „заключени“ и не можех да се кача на стол, за да завия крушката. След приема на Фемарел Анстопабъл (оранжевата кутия) близо три месеца ставите се отключиха и вече без проблем си свивам коленете. Ноктите ми станаха по-твърди, а косата по-здрава и лъскава. Много съм доволна от препарата. Вече един месец по-късно имам някакви леки болки в коленете, но ги свивам и клякам без проблем. Не съм се съмнявала в продукта, просто пробвах дали ще ми помогне. Разбрах за Фемарел от Фейсбук, където го получих го като награда от ваша игра. Приемам го три месеца, коленете ми се оправиха, вече мога да клякам и да се качвам на стол. С удоволствие бих го препоръчала.

Н.Н. от Бургас, 72г.,

В. В., 43г. от София

Сега се чувствам доста по-добре и… О, да! Бих го препоръчала на приятелките си!

Рано ме хвана менопаузата и през зимата е доста топличкооо със специлните топли вълни☺ При приема след втората седмица усетих голямо облекчение на коктейла от вълни, нервност, цистит и какво ли още не☺. Моя приятелка лекар ми го препоръча☺. Стори ми се малкко скъпо и незнаех дали ще има ефект. Приемам вече 30 дни, вълните намаляха до поносимост, и нервноста също. Сега се чувствам доста по-добре и… О, да! Бих го препоръчала на приятелките си!

И. Д. от Бургас

Приемам Фемарел вече 9 месеца. Сега се чувствам прекрасно, спокойна, нямам горещи вълни.

Здравейте! Ето и моята история, на 38 години съм, на рутинния си преглед при гинеколог разбрах, че имам изчерпан яйчников резерв и съответно настъпва ранна менопауза на 38г. Моят гинеколог ми изписа Фемарел Реджувинейт (синият Фемарел) 2×1 таблетки в рамките на 6 месеца. Той ми обясни, че е изцяло натурален продукт и не съдържа хормони. Доверих му се напълно. Почувствах се сравнително по добре още след първата кутия т.е на 28-мия ден. Започнах да спя пълноценно, дори и на по кратък интервал имах цикъл /не на 56/60дни/. Благодарение на Фемарел не съм усетила все още негативните настроения и вълнения 🙂 на менопаузата. Приемам Фемарел вече 9 месеца. Сега се чувствам прекрасно, спокойна, нямам горещи вълни. Със сигурност бих препоръчала Фемарел и на мои близки.

Снежана

Успях да преодолея ежедневния дискомфорт на кошмарните моменти с горещите вълни

Преди година и половина Снежана претърпява операция за тотална хистеректомия (хирургическо отстраняване на матката и яйчниците). Скоро след този тежък момент в живота й се появяват типичните симптоми на менопаузата - досадно изпотяване и силни горещи вълни. Благодарение на натуралната добавка Фемарел тя успява да се справи с преждевременните белези на един от най-предизвикателните периоди в живота на всяка жена.

Още на втората седмица след операцията започнаха горещите вълни и изпотяването. Горещите вълни са ужасно изпитание за една жена, появяват се без предупреждение, докато работиш, почиваш или си на път. Изведнъж ти става адски горещо и задушаващо, след преминаване на задушаването и обилното изпотяване, идват студените тръпки. Много е неприятно, наистина. Лекуващият ми лекар ми препоръча Фемарел като ново и много добро средство на пазара за облекчаване на симптомите. Започнах редовно да го пия два месеца след операцията - по една капсула сутрин и вечер. Вълните постепенно понамаляха и изчезнаха. Много съм доволна от добавката, защото ми помага. Успях да преодолея ежедневния дискомфорт на кошмарните моменти с горещите вълни“, споделя за продукта с удовлетворение Снежана.

Аня - България

Откакто взимам Фемарел, се чувствам като нов човек, симптомите изчезнаха и се стабилизирах. Животът ми стана по-лек и отново се наслаждавам на всеки миг.

Благодарение на натуралната добавка Фемарел 57-годишната Аня успя да преодолее предизвикателствата на менопаузата и да си върне обратно ежедневния комфорт, въпреки настъпващите физиологични промени.

„Съвсем случайно разбрах за добавката Фемарел, която облекчава симптомите на менопаузата. Не очаквах чудеса, но реших да опитам. Започнах да я приемам през октомври миналата годината - сутрин и вечер по една таблетка. Почувствах подобрение още след първата седмица, а след 20 дни горещите вълни и изпотяването изчезнаха. Върнах си съня (без хапче не можех да заспивам). Взимах продукта три месеца и след кратка пауза, продължих отново приема, тъй като през това време вълните, изпотяванията и зачервяванията по лицето отново се върнаха. Изгубих майка си много нелепо преди 3 години и тази раздяла ме смазваше. След това събитие симптомите се засилиха рязко, не можех да контролирам нервите и емоциите си. Чувствах се пренапрегната, изтощена физически и психически. Плачех често и бях ужасно потисната. Откакто взимам Фемарел, се чувствам като нов човек, симптомите изчезнаха и се стабилизирах. Животът ми стана по-лек и отново се наслаждавам на всеки миг. Благодаря на израелските лекари, че са изобретили тази невероятна добавка, която ми върна апетита за живота“.