Статии

Вашият пътеводител за плавен преход през менопаузата

Тема табу ли е менопаузата? Говорим ли достатъчно за нея? И още по-важно: знаем ли достатъчно за нея?

Факт е, че жената днес е много по-подготвена и информирана за първата си менструация и за деветте месеца от своята бременност, отколкото за менопаузата. Първите два периода са част от превръщането на момичето в жена и често са очаквани с вълнение, докато третият бива възприеман като нежелан символ на стареенето в епоха, когато запазването на младостта е издигнато в култ – затова и информацията за него е много по-малко, а много жени все още се притесняват да го обсъждат, дори с лекаря си.

Едно от най-трудните неща в менопаузата сякаш е именно онзи нежелан тласък на организма на жената към нейните „стари години“, точно когато тя се чувства най-способна и пълна със сили и желания. Субективното усещане, че женствеността сякаш се изплъзва с времето й създава несигурност и притеснение. Точно затова жената има нужда от достоверна информация за менопаузата повече от всякога и ние от Фемарел сме тук, за да й помогнем да я получи чрез нашия най-нов пътеводител „Без пауза в твоята менопауза.“ В него ще намерите полезна информация и отговори на най-често задаваните въпроси за менопаузата, както и практически съвети за психо-емоционалния баланс, начини на хранене, подходи за разпознаване дори на първите симптоми и видовете терапии за справяне с тях.

Свалете книжката „Без пауза в твоята менопауза“ като кликнете на банера по-долу, за да направите първите стъпки за плавен преход през менопаузата:

Без пауза в твоята менопауза

Всяка дама, която иска да се включи в разговора за менопаузата, може да направи това и чрез ежегодните събития „Фемарел кафе“, в които говорим открито с водещи специалисти по женско здраве. Гледайте първите две издания, в които отговаряме на най-важните въпроси за горещите вълни, костното здраве, емоционалния баланс, за да ви помогнем да изживеете всеки съкровен и интимен момент от менопаузата пълноценно и щастливо.

Фемарел кафе онлайн 2020: Да поговорим открито за менопаузата с д-р Милкана Щерева

Фемарел кафе 2019 с д-р Румен Велев, д-р Ани Начева и д-р Светла Иванова

„Толкова жени гледат на менопаузата като на край,“ казва суперизвестната ТВ водеща Опра Уинфри, наблюдавайки нагласата на повечето дами дори и днес. След това обаче дава тон за нов поглед върху този период от живота, който може би всички трябва да възприемем: „Но аз съм открила, това е твоят момент да преоткриеш себе си след години фокусиране върху нуждите на всички останали. Това е възможността да разбереш какво е важно за теб и след това да го преследваш с цялата си енергия, време и талант. “ Светът не може да се върти без жените – затова те трябва да бъдат силни, свежи и енергични на всяка възраст, а когато са добре информирани, те ще бъдат такива.

Още от блога на Фемарел:

Мисия Супердок 2020

Най-обичаните от пациентите лекари бяха отличени в първото издание на инициативата Мисия Супердок 2020 с подкрепата на фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл Superdoc обяви кои са лекарите с най-много максимални оценки в платформата, спечелили любовта и доверието на своите пациенти в период на криза и несигурност От своето създаване до края на 2020 год. в superdoc.bg … Continue reading

08.04.2021 Без категория 0 Comment

Акция за лоялни клиенти на Фемарел 2021: виж как да получиш безплатна опаковка

До края на 2021 година можете да се възползвате от специалната акция на Фемарел, в която можете да получите 1 безплатна опаковка Фемарел по ваш избор! За вас, прекрасни дами, които сте се убедили в прекрасния ефект на Фемарел върху симптомите на менопаузата, ние имаме една също толкова прекрасна изненада! Ако закупите 6 опаковки Фемарел, изрежете баркодовете … Continue reading

20.01.2021 Промоции, Статии 0 Comment

Вашият пътеводител за плавен преход през менопаузата

Тема табу ли е менопаузата? Говорим ли достатъчно за нея? И още по-важно: знаем ли достатъчно за нея? Факт е, че жената днес е много по-подготвена и информирана за първата си менструация и за деветте месеца от своята бременност, отколкото за менопаузата. Първите два периода са част от превръщането на момичето в жена и често … Continue reading

21.10.2020 Полезно, Статии 0 Comment