Femarelle® Rejuvenate

Ако сте на възраст между 40 и 50 години и започвате да виждате промени в обичайния месечен цикъл, Femarelle® Rejuvenate е точно за вас.

Единствената по рода си формула на Femarelle® Rejuvenate включва патентования дериват от ферментирала соя (DT56a), ленено семе, витамин В2 и биотин, които допринасят за енергийния метаболизъм, намаляват умората и усещането за отпадналост, поддържат кожата и косата и подпомагат функционирането на нервната система.

Femarelle® Rejuvenate се прицелва в началните етапи и симптоми, които съпътстват хормоналния дисбаланс, който настъпва с годините. Настъпването на нередовен месечен цикъл е естествено; ако обаче взимате Femarelle® Rejuvenate ще усетите:

  • По-добър контрол върху настроенията
  • Подобрен сън
  • Повишени нива на енергия
  • По-добра еластичност на кожата

Независимо дали симптомите ви са едва забележими или по-отчетливи, те имат негативно въздействие върху ежедневието ви, но могат да бъдат овладяни. Вероятно сте активна, работеща майка, партньор, дъщеря и сестра и имате нужда да се справите с всичко това, докато се борите с промените в нивата на хормоните, които са объркващи и причиняват сериозни тревоги.

Благодарение на Femarelle® Rejuvenate, можете да оставите тези тревоги настрана и да се наслаждавате на ежедневието си.

buy2

Информация за продуктите от линията Femarelle®

Продуктите от линията Femarelle® се базират на проучвания от водещи гинеколози и изследователи от цял свят, което ни позволи да разработим три продукта, насочени към жените в различните фази на менопаузата.

Продуктите от линията Femarelle® ви осигуряват най-добрата подкрепа с най-висока гаранция за безопасност при дълготраен прием и удължено качество на живота.

  • Femarelle® Rejuvenate: насочен към жената в етапа преди менопаузата – между 40 и 50 годишна възраст, която тепърва се сблъсква с началото на хормоналните промени.  Прочетете повече >
  • Femarelle® Recharge: насочен към жената в менопауза – жените, страдащи от класическите симптоми, които се появяват с окончателното спиране на месечния цикъл.  Прочетете повече >
  • Femarelle® Unstoppable: за етапа на постменопаузата – за жените, които искат да поемат пълен контрол над здравето на костите и влагалището си и да поддържат по-добро качество на живот и здравословни старини. Прочетете повече >

Многобройните проведени и публикувани проучвания са доказателство, че продуктите от линията на Femarelle® ще ви предоставят най-добрата гаранция за ефективност и безопасност при дълготрайна употреба и удължено

Наличност

Продуктите от линията Femarelle можете да намерите в аптеките.