Намерете най-подходящия за вас продукт

За да ви помогнем по пътя към точния за вас Femarelle® ще преминем през две прости стъпки.

Последвайте насоките и ще намерите ВАШИЯ продукт, който ще подмлади сетивата ви, ще презареди енергията ви и ще ви направи непобедими.

Добре дошли при продуктите от линията Femarelle®

Изберете първи симптоми
Промени в настроението и чувство на тъга без явна причина
Усещане за изтощение и умора
Внезапно усещане за горещина, което сякаш идва от нищото и се разпростира по цялото лице и тяло. Горещите вълни могат да включват потене, сърцебиене и изчервяване.
Промени в желанието за секс и намален интерес към секса
Костите стават по-слаби и по-чупливи
Липса на влага, което може да предизвика сърбеж и парене и да е причина за болезнен сексуален контакт
Проблеми със съня или с циклите на сън
Занижено либидо

Либидото или сексуалното желание, е биологичният компонент на това желание, който се изразява като спонтанен сексуален интерес. Сексуалното желание намалява естествено с годините поради психологически фактори. С приближаването към менопаузата, нивата на женския хормон естроген започват да спадат, което може да окаже влияние върху либидото.

Промените в нивата на хормоните естроген и тестостерон имат пряко и негативно влияние върху либидото. В допълнение невроендокринната регулация в мозъка, по-специално в нивата на β-ендорфин играе важна роля в механизма на сексуална възбуда и удоволствие.

Въпреки че много жени продължават да практикуват задоволяващ секс по време на менопаузата и след това, някои от тях изпитват занижено либидо по време на тази хормонална промяна. Този въпрос обикновено не се обсъжда открито, но трябва да се взима на сериозно, тъй като намаляването на сексуалното желание обхваща междуличностни и психологически фактори, които могат да причинят сериозни страдания.

Страдате ли от допълнителни симптоми? Моля, изберете по-долу.

Някакви други симптоми?
Промени в настроението
Ниски нива на енергия
Проблеми със съня
Не
Загуба на костна тъкан
Вагинална сухота
Проблеми със съня
Проблеми със съня

Търсите продукт, който да ви помогне за справяне с проблемите в съня.

Промените в нивата на хормоните могат да повлияят върху цикъла на сън. Цели 61% от жените в менопауза съобщават за симптоми на инсомния. Може да няма отражение върху времето за сън, но има върху качеството на съня. Това от своя страна има както физическо, така и емоционално въздействие, тъй като умората се превръща в част от ежедневието ви.

Дошли сте на правилното място.

Занижено либидо & Проблеми със съня

Макар и да е естествен процес и да не можете да си върнете менструалния цикъл, вие притежавате възможността да облекчите съпътстващите симптоми, които придружават този преход.

Благодарение на Femarelle® Recharge, можете да оставите тази тревога настрана и да се наслаждавате на ежедневието си.

прочетете повече>

Менопаузата е термин, който описва окончателното спиране на менструалния цикъл. Когато една жена е 12 последователни месеца без менструално кръвотечение, без за това да са открити други биологични или физиологични причини, тя официално е в менопауза.

Моментът на настъпване на естествената менопауза варира; може да настъпи, докато жената е едва между 30 и 40 годишна възраст или чак след 60-годишната ѝ възраст. В западния свят средната възраст към момента е 51 години.

Повечето жени, които наближават периода на менопаузата имат горещи вълни – внезапно чувство на сгорещяване, което се разпростира по горната половина на тялото, често придружено от изчервяване и понякога потене. Интензивността на тези горещи вълни варира от лека при някои жени до изключително силна при други. Някои жени изпитват горещи вълни само понякога и те изобщо не ги притесняват, докато други съобщават за 20 и повече горещи вълни на ден, което е некомфортно, разсейващо и неловко.

Макар и горещите вълни да са често срещан тревожен симптом, за който жените търсят някакъв вид облекчение, от изключителна важност е да разберем, че менопаузата включва много повече от това и, за съжаление, има огромно въздействие върху спада в качеството на живот при много жени.

Често срещаните симптоми около настъпването на менопаузата включват:

 • Горещи вълни
 • Нощно изпотяване
 • Проблеми със съня
 • Промени в настроението
 • Умора
 • Депресия
 • Раздразнение
 • Учестен пулс
 • Главоболие
 • Болки в мускулите и ставите
 • Занижено сексуално желание
 • Тревожност и усещане за загуба
 • Трупане на килограми и забавен метаболизъм
 • Отпускане на гърдите

Не всички жени изпитват симптоми преди или след менопаузата. Ако обаче дадена жена премине през операция за премахване на матката и яйчниците, това ще предизвика незабавна менопауза, без каквато и да е преходна фаза и такава жена вероятно ще има горещи вълни и други знаци и симптоми на менопаузата, които могат да са обострени, тъй като хормоналните промени са настъпили внезапно, а не в разстояние на няколко години.

Някои симптоми могат да продължат от няколко месеца до няколко години след последния месечен цикъл на жената, но могат да се задържат и за дълги години.

Нашата препоръка

Femarelle® Recharge

product1

Ако менструалният ви цикъл е спрял окончателно, Femarelle® Recharge е за вас. Femarelle® Recharge се прицелва в симптомите, които затормозяват жените по време на менопаузата. Горещите вълни, нощните изпотявания, промените в настроението и в съня са симптомите, които се обсъждат най-често; но, намаляването на сексуалното желание (намалено либидо), тревожността и депресията, които съпътстват жените по време на менопаузата, могат да причинят сериозни страдания и да имат огромно влияние върху качеството на живот.

Благодарение на Femarelle® Recharge, ще изпитате:

 • Ловко облекчаване на симптомите – горещите вълни и нощните изпотявания, както и другите симптоми, ще намалят и дори ще изчезнат през първите месеци на прием.
 • По-добър сън
 • Повишени нива на енергия
 • Контролиране на промените в настроението
 • Намалена тревожност и агресия
 • Завръщане на желанието за секс
 • Без естрогенен ефект върху гърдите и матката
 

Femarelle® Recharge will allow you to take charge of your menopausal transition in an effective and confident manner.

* Обърнете внимание, че Femarelle® Recharge е същия продукт като оригиналния Femarelle® с добавяне на витамин B6.

Наличност

Продуктите от линията Femarelle можете да намерите в аптеките.