За контакти

Ведра Интернешънъл АД

София 1407, бул. Джеймс Баучер 71, ет. 1

info@femarelle.bg

Свържете се с нас
  • 3 + 77 =
ВЕДРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние сме Ведра Интернешънъл – съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни решения, за да гарантираме, че пациентите получават най-високо качество продукти за тяхното здраве.

Основателите и служителите на Ведра Интернешънъл са опитни професионалисти, които в последните години са осигурили водещи позиции в България за всички марки на производители като Engelhard Arzneimittel, Merz, Pohl Boskamp, Klosterfrau и много други.

Визията ни е да доставяме на българските пациенти най-иновативните, ефикасни и висококачествени фармацевтични продукти и услуги от водещи международни фармацевтични производители, с които да се превърнат в окончателно здрави хора!

Мисията ни е да градим печеливши и стабилни дългосрочни партньорства с фармацевтични производители, лекари, фармацевти и пациенти, да бъдем техния предпочитан и надежден партньор и да растем заедно, предлагайки им нашите знания, опит и експертност от фармацевтичния пазар в България!

Ведра избра за вас Фемарел® – продукт за менопауза, препоръчван от водещи експерти по женско здраве по света. Фемарел® е специално подбран и представен от Ведра Интернешънъл на българския пазар, тъй като е ефикасното и безопасно решение за справяне със симптомите на менопаузата, от което жените имат нужда.

SE-CURE PHARMACEUTICALS

SE-cure Pharmaceuticals е биотехнологична компания, водена от научните изследвания и фокусирана върху откриването и разработването на терапевтични решения от растителни източници с акцент върху безопасността при употреба. Мисията на Se-cure е да представи уникални растителни продукти, които съчетават безопасността на хранителните добавки с висока ефективност и могат да бъдат приемани дългосрочно за по-добро качество на живот.

Продуктите на Se-cure са произведени във фармацевтичен завод с най-високо ниво на производствените съоръжения, който работи при строги стандарти за контрол на качеството според всички текущи добри производствени практики, ISO 9001:2008, BVQI, контрол на качеството на околната среда ISO 14001:2004.

Екипът на Se-cure е посветен на разработването и представянето на добавки, които осигуряват доказано облекчение на симптомите, като същевременно избягват рисковете от конвенционалните терапии.

Фемарел® е продукт на Se-cure Pharmaceuticals, който представлява бързо, ефикасно и безопасно решение за неприятните менопаузални симптоми и едновременно с това подобрява здравето на костите.