Статии

В живота няма паузи, но и не искаме да има

Казват, че да стоиш на едно място означава да не живееш. Животът е свързан с дишане, с емоция, с движение и с развитие. Всеки ден се променяме. Израстваме като жени и постигаме целите си, поставяме си нови и приемаме предизвикателствата.

Любовта към живота означава и любов към промяната. Щастливите жени са онези, които прегръщат всяка трансформация, която ги очаква и се вдъхновяват от нея. Да, времето минава неусетно и понякога сякаш прекалено бързо. Смехът, срещите, семейството, грижите, пътешествията, кариерата и домът запълват ежедневието и сърцата ни и дните стават седмици, месеци и години без да усетим. А когато изживяваме разцвета и сме постигнали много, като че ли за първи път се питаме сериозно какво ни очаква напред. Чувстваме притеснение дали следващите промени ще бъдат добри за нас. Чуваме думи като „менопауза“ и „anti-age” и започваме да се страхуваме от новите етапи на живота си.

За менопаузата често се говори като за диагноза – сякаш ни е настигнала страшна болест, от която не можем да избягаме. Ще ни обливат горещи вълни, ще ни люшкат различни настроения, ще изгубим здравето, спокойствието и самочувствието си. Ще престанем да бъдем музи. Ще престанем да бъдем себе си. Важно е да говорим за менопаузата, но дали е нужно да живеем в такъв страх и отрицание на времето? Защо не я приемем просто като следващата трансформация, която ни очаква? Тя може да бъде вдъхновяваща и красива. Зависи от нас.

Да изживеем хармонично менопаузата и периодите на хормонални промени преди и след нея означава да се грижим за себе си и в това няма нищо лошо. Младостта е прекрасна и жизнена, но опитът е това, което ни прави истински жени, които знаят от какво имат нужда и си го осигуряват.

Понякога имаме нужда от помощ и това е ОК. Да приемем опората на близките е най-доброто, което можем да направим за себе си. С добри приятели винаги е по-хубаво, а линията Femarelle® може да бъде нашият най-доверен приятел. Femarelle® не е поредният продукт за менопауза. Той е създаден за активните жени като нас, които не искат да слагат живота си на пауза. Помага за връщане виталността на целия организъм, подкрепен е от множество проучвания и е препоръчван от топ специалисти от целия свят.

Тайната на действието на Femarelle® е в патентован екстракт от негенномодифицирана соя, ферментирал при специални условия (DT56a), който облекчава симптомите в този период от живота на жената, а има и доказан ефект върху здравето на костите. Всяка дама е уникална и има нужда от специфична грижа; поради това Фемарел вече се предлага и в три различни варианта.

Синият Фемарел Риджувинейт е подходящ за спиране на белезите на остаряването, свързани с първите хормонални промени, още преди горещите вълни. Розовият Фемарел Речардж допринася за бързото овладяване на горещите вълни и безсънието, премахва раздразнителността и подобрява метаболизма. Комбинацията на витамин B6 с активната съставка DT56a превръща натуралната добавка в първо средство на избор при жени с настъпила менопауза. Оранжевият Фемарел Анстопабъл позволява на жените след настъпване на менопауза да разчитат на здрави кости. В повечето случаи ефектът настъпва още през първия месец на приема, което е важно за дамите, които не обичат да губят време. С приема на Фемарел сънят се подобрява и така можем да отпочинем по-пълноценно и да бъдем по-свежи в ежедневието си.

Не са ни нужни паузи, когато се събуждаме с настроение, изглеждаме добре и оставаме концентрирани. Научили сме се да взимаме хубавото от живота с две ръце. Всеки ден и без пауза.

Избери твоя Фемарел на femarelle.bg